Xiaomi Redmi 9A

Acest produs nu mai este în stoc

Produs nou

585,00 lei

Xiaomi dezvoltă mereu tehnologii noi, însă întotdeauna își pune amprenta pe diverse game de telefoane mobile. Redmi 9A  este un smartphone din gama inferioară cu multe calități. Un telefon cu autonomie mare și un design îngrijit. Vrei să știi mai multe despre acest model?.

Ecran imersiv și baterie cu autonomie mare

În momentul alegerii unui smartphone, ecranul și bateria sunt foarte importante pentru utilizatori. Redmi 9A are un ecran gigant LCD de 6.53 inch, cu o rezoluție HD+. În plus, ecranul imersiv și lumina albastră creează o ambianță perfectă și previne ochii obosiți. Telefonul este adaptat perfect pentru a fi utilizat ore întregi și conferă o experiență vizuală imersivă, comodă și completă.

De asemenea, durabilitatea bateriei de 5000 mAh se reflectă în calitatea telefonului. Bateria a fost special creată pentru durabilitate, poate avea o autonomie de până la  34 de zile în mod standby. În realitate, longevitatea acestei baterii este cu 25 % mai mare decât a bateriilor standard care sunt comercializate în mod obișnuit pe piață.

Cameră și design

Un alt atribut al acestui model de telefon este camera IA (Inteligență Artificială) de 13MP. Experimentează diverse stiluri de fotografie în diverse moduri precum: caleidoscop, înfrumusețare și recunoaștere scenă IA.

Inteligența artificială joacă un rol și în funcția de recunoaștere facială din camera frontală de 5MP. Într-o secundă poți debloca telefonul cu ajutorul recunoașterii faciale.

Partea din spate a telefonului are un design cu o textură specială care previne urmele de murdărie pe carcasă. Telefonul este disponibil în mai multe culori și este foarte ușor de întreținut.

Procesor 

Nu în ultimul rând se evidențiază procesorul MediaTek Helio G25 cu care este echipattelefonul  Redmi 9A. Acest element conferă o experiență  de folosire fără întreruperi și crește puterea de procesare. În plus, telefonul include tehnologia de joc HyperEngine ce conferă o dinamică agilă, conexiuni sigure și o grafică realistă.

Telefonul are o capacitate de stocare internă de 32 GB, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 5.0. În gama sa, modelul Redmi 9A de  la Xiaomi reprezintă o opțiune bună pentru utilizatorii care caută un dispozitiv funcțional, cu specificații de ultimă generație la un preț avantajos. Printre aceste specificații se numără procesorul performant, de calitate și elementele de inteligență artificială.

În definitiv, acest smartphone are toate atributele necesare la preț foarte avantajos.

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi Redmi 9A

Accesorii

17 alte produse in aceeasi categorie: